Velkommen til Ørsta Byggservice AS

Ørsta Byggservice har bygget kvalitetsboliger i Ørsta og omegn siden 2002 og har i flere år ligget inne på topp 3 bestselgende forhandlere i BoligPartner-systemet. 

Vårt mål er å levere nye eneboliger og hytter av høy kvalitet – med fokus på kvalitet, design og dyktighet i alle ledd.

Ørsta Byggservice består av fem ansatte: Daglig leder Trond Bornstein, kundekonsulent Monika Barstad Rebbestad, byggeleder Kay Are Urkegjerde, salgssekretær Elisabeth Haugen og sekretær Anne Nystøl. 

Monika Barstad Rebbestad har jobbet som kundekonsulent i Ørsta Byggservice siden 2008. Hun har opparbeidet seg en anstendig kundeportofolio og ekspertise, og er kjent i Ørsta og omegn for å yte en enestående service.

Trond Bornstein har 28 års erfaring fra byggebransjen og er daglig leder i Ørsta Byggservice. I 2012 ble han tildelt en hederspris for sin 10-år lange fartstid i BoligPartner.

Kay Are Urkegjerde  ble ferdig utdannet tømrer med fagbrev i 2006. Siden har han jobbet som tømrer.

Anne Nystøl begynte som sekretær i 2012 og Elisabeth Haugen begynte som salgssekretær i februar 2014. 

Ørsta Byggservice AS føler et stort ansvar for våre kunder, og bistår deg gjennom hele kjøps- og byggeprosessen. Vi hjelper deg med å finne en bolig tilpasset dine behov, ønsker og budsjett. Fornøyde kunder er våre beste ambassadører – velkommen inn til en hyggelig og uforpliktende husprat!

 

 

Foto: Kundetilpasset Lucca bygget av Ørsta Byggservice i Ørsta sentrum.

– Fordi det er bygget en tomannsbolig  på boligfeltet foran tomten vår, ønsket vi å ha oppholdsrommene i andre etasje for best mulig utsikt fra det nye huset, forteller Rita, som har bygget et hus med utgangspunkt i Ladegaard og Sagatun. 

– Male sommerhuset eller boligen din i sommer? Ikke gå løs på oppussing av interiøret uten en god og gjennomtenkt plan, sier Jotuns fargeekspert til BoligPartner. 

Eivind og Bodil valgte Toscana da de skulle bygge på den høytliggende tomten de eier i Volda. – Tomten var kjempebratt og vi måtte sprenge ut store mengder fjell før vi kunne bygge. Vi så først på Lucca, men Toscana – med sine fire halvetasjer –  er en spennende bolig som gir maksimal utnyttelse av sol- og utsiktsforholdene på tomten, forteller Bodil.

Ørsta Byggservice AS
Adresse: Garvargt. 1, 6150 Ørsta
Tlf: 70 06 62 20 Fax: 70 06 62 80
E-post: orsta@boligpartner.no
Org.nr: 985 010 196
Vårt salgskontor dekker følgende kommuner: Ørsta, Herøy, Volda, Ulstein, Sande, Hareid, Hornindal og Stryn
Ansatte
Monika Ryste Rebbestad
kundekonsulent
Telefon: 916 19 263
Trond Bornstein
Daglig leder
Telefon: 917 47 888
Kay Are Urkegjerde
Byggeleder
Telefon: 412 47 650
Elisabeth Haugen
Salgssekretær
Telefon: 924 26 896
Anne Nystøl
Sekretær
Telefon: 70 06 62 20